Μαραγκός Αντώνιος

Γεννήθηκα την πρωτομαγιά του 1954 στο Σκλαβοχωριό της Τήνου (ανήκει στην πρώην κοινότητα Αγάπης και ήδη στο ομώνυμο Δ.Δ. του Δήμου Εξωμβούργου Τήνου) από γονείς φτωχούς βιοπαλαιστές και είμαι το τελευταίο (τέταρτο) παιδί τους.

Το δημοτικό σχολείο το τέλειωσα στο χωριό Αγάπη και το τότε εξατάξιο Γυμνάσιο στην πόλη της Τήνου. Ακολούθως εισήχθην αμέσως και φοίτησα στη Νομική Σχολή του Α.Π.Θ.

Μετά την αποφοίτησή μου απ' αυτήν και την ολοκλήρωση της πρακτικής μου εξάσκησης ασκώ μαχόμενη δικηγορία στο νησί της Τήνου, δεδομένου ότι είμαι, εδώ και τριάντα χρόνια, μέλος του δικηγορικού συλλόγου Σύρου. Στην επαγγελματική μου διαδρομή έχω χειρισθεί πάμπολλες και παντοειδούς περιεχομένου υποθέσεις σε δικαστήρια κάθε βαθμίδος και δικαιοδοσίας. Είμαι εξωτερικός νομικός συνεργάτης της Εθνικής τράπεζας της Ελλάδος.

Είμαι παντρεμένος με την Άννα Σανταμούρη. Από τον γάμο μου μ’ αυτήν απέκτησα δύο παιδιά, τον Νίκο, που είναι επίσης δικηγόρος και την Έφη. Μετά τη θεσμοθέτηση, το 1994, της αιρετής Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης εκλέχτηκα δύο φορές Έπαρχος Τήνου.

Μαραγκός Νικόλαος

Γεννήθηκα τον Ιούνιο του 1983 στην Αθήνα και μεγάλωσα στην πόλη της Τήνου. Πατέρας μου είναι ο Αντώνης Μαραγκός του Νικολάου, επίσης δικηγόρος, μητέρα μου η Άννα Σανταμούρη και έχω μία αδερφή την Έφη.

Το δημοτικό σχολείο, το γυμνάσιο και το λύκειο τα τέλειωσα στην πόλη της Τήνου. Ακολούθως εισήχθην αμέσως και φοίτησα στη Νομική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

Μετά την αποφοίτησή μου απ’ αυτήν πραγματοποίησα την πρακτική μου εξάσκηση στο δικηγορικό γραφείο «Σπανός και συνεργάτες δικηγόροι» στη Θεσσαλονίκη και στην συνέχεια επέστρεψα στο νησί της Τήνου όπου και ασκώ μαχόμενη δικηγορία. Είμαι εξωτερικός νομικός συνεργάτης της τράπεζας EFG Eurobank Ergasias A.E. . Γνωρίζω την αγγλική γλώσσα σε επίπεδο Proficiency και την Γαλλική σε επίπεδο DELF.